İZMİR / ÇEŞME - Süleyman Sami Sarı Ortaokulu

Nis

İZMİR İNTERNET HAFTASI KAPSAMINDA OKULUMZDA ÖĞRENCİLERİMİZE EĞİTİM VE PANO ÇALIŞMASI YAPILMIŞTIR.

Nis

İl Müdürümüz Sayın Dr. Ömer YAHŞİ tarafından öğrencilerimize ara tatil ve bayram hediyesi olarak aşağıda linki verilen etkileşimli dijital dergi ''Etkileşimli Dijital Dergi İzmir Çocuk''  hazırlanmıştır.

2024 Yılı İzmir İnternet Haftası

Etkinlikleri

Prestijli yarışmalarda, yüksek performanslı projelerle “Gelecek Sensin”

TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular başladı. "TEKNOFEST ile Gelecek Sensin” mottosuyla prestijli yarışmalarda yüksek performans sergileyecek teknoloji tutkunlarına 30 milyon TL ödül ve 55 milyon TL’nin üzerinde malzeme desteği sağlanacak. Her yıl bir önceki yıla göre daha fazla yarışma kategorisinin açıldığı ve Türkiye tarihinin en büyük ödüllü teknoloji yarışmaları olan TEKNOFEST teknoloji yarışmaları bu yıl 46 ana kategori, 117 alt kategoride düzenlenecek. TEKNOFEST 2024 teknoloji yarışmalarına başvurular 20 Şubat 2024 tarihine kadar yapılabilecek.

Ara

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, sosyal ve kültürel etkinlikler yoluyla öğrencilerin dilin zenginliklerini tanımasını ve kültür taşıyıcısı olan sözcüklerle buluşmalarını sağlamak amacıyla okul öncesinden liseye tüm sınıf kademelerinde uygulanmak üzere "Dilimizin Zenginlikleri Projesi"nin başlatıldığını açıkladı.

Ara

Ortaokul disiplin cezaları nelerdir?

Nis

Pamukkale üniversitesi tarafından yapılan incelemeler sonucunda okul binamızın yıkılmasına karar verilmesi nedeniyle 25 .04. 2023 Salı günü itibariyle okul binamızı tahliye ediyoruz.

Bu tarihten itibaren Dalyan Üniversite mahallesinde bulunan Çeşme Şehit Şener Kolay İmam Hatip lisesinde okulumuza tahsis edilen giriş katta eğitim öğretime devam edeceğiz.

Tüm veli ve öğrencilerimize duyurulur